Főoldal - PCLap.hu: Használt PC, használt számítógép alkatrész üzlet és használt pc webshop

Tippek, trükkök, tanulmányok...

... és egyéb hasznos irományok :)
Ez egy új dolog, úgy gondoltuk, hogy hasznos lehet Nektek, ha megtöltjük ezt az oldalt hasznos infókkal, ingyenesen böngészhető cikkekkel, tanulmányokkal a PC témakörében: szó esik majd hardverről, szoftverről is egyaránt, windows gyorsítási trükköktől kezdve a hardver vásárláshoz adott segédleteken át a PC összeszereléséig sokféle téma előfordulhat.Cikkek:A Windows 7 titkai - HTML formátumban megtekinthető cikk
A Windows 7 titkai - PDF formátumban megtekinthető és letölthető cikk


Windows 7 - Biztonság! Biztonság! Biztonság! - HTML formátumban megtekinthető cikk
Windows 7 - Biztonság! Biztonság! Biztonság! - PDF formátumban megtekinthető és letölthető cikk


Windows 7 - Rendszervisszaállítás okosan - HTML formátumban megtekinthető cikk
Windows 7 - Rendszervisszaállítás okosan - PDF formátumban megtekinthető és letölthető cikkTovábbi hasznos infók:1. Honnan tölthetek le legális forrásból szoftvereket?

Leginkább egy nagyon hasznos gyűjtőoldalról, ez a www.szoftverbazis.hu . Itt szinte minden problémára megtalálhatók a megfelelő - általában magyar nyelvű - programok: vagy ingyenes teljes verziók, vagy a "nagy, fizetős" szoftverek próbaverziói.

Például az irodai programcsomagok közül mi az OpenOffice csomagját részesítjük előnyben, mert legálisan letölthető a teljes verzió, és a "másik" közismert, fizetős Office csomag legtöbb funkciója megtalálható az OpenOffice-ban is. Ráadásul az egyéb elterjedt irodai szoftverek által készített dokumentumok kezelésére is alkalmas. Magyarul doc, xls, docx fájlokat is meg tudsz vele nyitni.
 

2. Milyen játékhoz milyen gépet vegyek?

Ez egy másik gyakran előforduló kérdés, melyre az üzletben - ha fejből nem is vágjuk a választ - mindig hamar találunk infót.

Legnagyobb segítségünk a www.gepigeny.hu weblap, ahol a legtöbb ismert játékhoz megtalálhatod a megfelelő hardver igényt. A minimum konfiguráció az, amelyen a játék épp, hogy eldöcög. Az ajánlott összeállításon pedig azt a konfigurációt értjük, amelyen nagyobb felbontásban is kényelmesen fut a kiválasztott játék. Mielőtt beszerzed a kiszemelt játékot, csekkold le, hogy milyen vas kell hozzá!Ha még nem tetted, mentsd el az oldalt a Kedvencek közé, és térj vissza legalább hetente, mert folyamatosan bővül az infó adatbázis :)

Az oldal megtöltésében nagy szerepe van Balk László barátunknak, akinek még több hasonló jellegű írását olvashatod a weblapján: http://www.pcegyszeregy.hu


Szeretnél cikket beküldeni oldalunkra? Sokat tudsz a számítógépekről, vagy a számtech valamely speciális területének szakértője vagy, és szeretnéd a tapasztalataidat, tudásodat másokkal is megosztani? Erre is van lehetőség: küldd el nekünk e-mailben a megosztandó tartalmat az info@pclap.hu címre.
A beérkezett irományok közül a legjobbakat, és a PCLap.hu szellemiségéhez leginkább közel álló tartalmakat ellenőrzést követően közzé tesszük, teljes neveddel, vagy választott álneveddel :) A beérkezett cikkeket egyedileg bíráljuk el, és fenn tartjuk a jogot, hogy indoklás nélkül ne jelentessük meg, vagy a már megjelentetett cikkeket töröljük.

Kosár


A kosarad ÜRES
© PCLap.hu - Használt számítógép, használt PC alkatrész üzlet és webshop - 1034. Budapest, Pacsirtamező utca 34.
PCLap.hu - Egyet fizet, kettőt fizet :)